Endrick svært fornøyd med seg selv

Allerede i en alder av 15 år har Endrick akkurat som Madonna, Elvis og Pele bare et navn. (Hans fulle navn er Endrick Felipe Moreira de Sousa)

Spør du en gjennomsnittlig fotballinteressert brasilianer vil de fortelle deg at landets mest spennende spisstalent er Palmeiras sin gullkalv Endrick.

Det er helt klart en sjanse å signere en så ung spiller, veldig mye kan skje, imidlertid er det en sjanse som Real Madrid er villige til å ta. Men de er på ingen måte alene, også Barcelona har latt seg imponere av hans prestasjoner som er rett og slett fantastiske uansett alder.

Les: Har sagt nei til Aston Villa, Burnley, Crystal Palace, Newcastle og Wolverhampton til stor frustrasjon for Juventus

Palmeiras har derfor erkjent at spissen har et enormt potensial, og har allerede satt seg ned med spilleren og hans representanter for å diskutere fremtiden hans, og gitt ham grønt lys til å snakke med klubber i Europa om et mulig overgang så snart en ny avtale er på plass.

Endrick har for tiden en frigjøringsklausul i sin utviklingskontrakt på 110 millioner realer, som er rundt 17 millioner euro. – Enhver europeisk klubb som signerer ham må imidlertid vente med å få ham inn i oppsettet, siden FIFAs regelverk sier at ungdomsspillere ikke kan flytte fra hjemlandet til Europa før de er 18 år gamle.

Den andre muligheten ville være for en klubb i Brasil å betale frigjøringsklausulen, og deretter selge ham til et lag i Europa, men dette ser usannsynlig ut siden Endrick og hans familie begge føler en enorm lojalitet til Palmeiras for alt de har gjort for spiller fotballmessig og økonomisk.

Snart starter samtalene om ungstjernens første proffkontrakt, som først kan rykke opp til seniornivå i juli, når han fyller 16 år.

Les: Wayne Rooney biter seg fast! Avslo samtaler med Everton om managerjobben

Det vil også komme noen få tilbud fra kontinentet, Palmeiras, som allerede har avvist 8 og 10 millioner euro bud på 18 år gamle Giovani Henrique fra Ajax, er klare til å forhandle for spilleren.