I simply love London.

Joe Gomez ante lite at hovedansvaret hos de regjerende Premier League mesterne skulle ligge på ham. Med Fabinho også sendt til skanning etter tretti minutter mot FC Midtjylland, er dette faktisk statusen hos Liverpool. Granittblokken Steve Nichol som slet ut utallige Liverpool-drakter på 1980 -og 90 tallet, gir Jürgen Klopp nå et godt råd.

Ikke et vondt ord om Gomez, men 23-åringen er fortsatt et godt stykke fra å bære lederrollen i forsvaret til Liverpool. Steve Nichol mener derfor det er på tide å hente hjem en gammel kjenninger.

Les: Diogo Jota sendte Liverpool inn i 10 000-scoringsklubben

-Joe Gomez må ta på seg ansvaret fordi han er den eneste midstopperen tilbake. Jeg kan ikke forestille meg at Matip kommer til å bli skadefri før på denne tiden neste år, because he never is, begynner Nicol til ESPN.

-Jeg tror vi skal prøve å få Lovren tilbake på leie, kanskje det løser problemet, kommer det fra spilleren med 444 kamper i Liverpool-drakta.

Skotten sier det halvt for spøk, men er det noe Liverpool nå trenger, er det en leder som har gått skikkelige runder i fotballkrigen og som kan skli rett inn i opplegget til Klopp for å levere fra dag én.

Høres faktisk ut som en glimrende idé: På tide å hente hjem det kroatiske kavaleriet fra St. Petersburg.

Les: Dro til med hattrick som 20-åring – rykker nå opp som Barcelonas nødløsning