Det lysner!

Han ble regnet som en av verdens mest kreative og effektive offensive midtbanespillere da han var på høyden. Siden mars har det ikke blitt ett spark på kampballen, men nå er tyskeren endelig inne i siste runde med forhandlinger som skal kickstarte merkevaren Özil.

For det er amerikanerne som har skjønt at en fotballstjerne som Özil ikke bare er ute etter å telle spilletid og se på størrelsen på ukelønna. DC United skaffet seg erfaring med Wayne Rooney, nå har de satt sammen en pakke som overbeviser Özil.

Les: Slaven Bilic kjapt tilbake i managerstolen

Klubber fra Kina og Tyrkia har vært på telefonen til Arsenal-spilleren, men følge Football.london er det DC United som nå stikker av med stjernepotensialet til Özil.

Den engelske avisen hevder MLS-klubben har åpnet alle dører for at tyskeren skal få bygge videre på M10-merket sitt, markedsføre kaffekjeden sin 39 steps Coffee inne på stadion, få muligheten for salg av egen varelinje og garanti på å være klubbens ansikt.

Les på Engelske klubber: 13 års pokaltørke kan være over

Vi unner Özil virkelig muligheten til å jobbe seg ut av glemselen – og ser ikke bort fra at den nye fotballhverdagen bringer playmakeren tilbake til europeisk toppfotball. Gutten er jo tross alt bare 32.

Les: Solskjær rister oppgitt på hodet, men vet samtidig at han har lykkes