Det gikk heldigvis bra med Wrexham-spilleren. (foto: wrexham, twitter)

Skader forekommer i fotballkamper, det har vist seg å være uunngåelig, men for Wrexham-trener Phil Parkinson var taklingen Manchester Unted-keeperen tok på Paul Mullin helt hodeløs.

Den nyopprykkede League Two-klubben har fått leke med de store klubbene i USA i sommer, for United-keeper Nathan Bishop var dette en av få kamper han kommer til å få – og gikk all in i oppgaven.

LES: Avslørt: Kylian Mbappe vil tjene 60 millioner euro i PSG-bonus hvis han blir til DENNE datoen

-Han (Bishop) bør nok styre unna, for vi er ikke happy, begynner Wrexham-treneren ifølge Manchester Evening News etter treningskampen.

Bishop hadde i begynnelsen av kampen et voldsomt sammestøt med Wrexham-profil Paul Mullin, som endte med det som viste seg å være en punktert lunge på Mullin.

-Jeg er rasende. Jeg er nok nødt til å være ærlig på det. Det er en klossete og hodeløs takning å ta i en treningskamp. Jeg har ikke pratet med keeperen (Bishop), og han vil nok gjøre klokt i å styre utenom oss den neste tiden…, kommer det fra Wrexham-treneren.

Manchester United stilte med et reservelag som League Two-klubben slo 1-3.

Uniteds U21-trener skjønner Bishop tabbet seg ut.

-Vi håper alt blir okay med Mullin. Jeg vet at Bish allerede har unnskyldt til ham, han burde nok vært utvist, sier Travis Binnion til Manchester Evening News.

LES OGSÅ: Forest har skaffet seg nok en Manchester United-spiller