Hjem Fotball Opprettholder presset mot Monaco tre minutter på overtid
Opprettholder presset mot Monaco tre minutter på overtid

Opprettholder presset mot Monaco tre minutter på overtid

april 19, 2017

Begreper som i siste sekund, eller på hengende håret passer perfekt på denne kampen mellom Paris Saint Germain og nyopprykkede Metz. Hvis Paris Saint-Germain skal klare å opprettholde presset på serieleder Monaco var dette en kamp de måtte vinne.

I motsetning til Tyske Bundesliga hvor spenningen om hvem som vinner i praksis er over nesten før serien starter er den franske Ligue 1 veldig spennende. Det er tre lag nå som sloss om seriegullet,  Monaco, Paris Saint Germain og Nice

Og det startet bra for PSG som etter 33 minutter tok ledelsen 1-0. Maxwell kom igjennom på venstre, hvor han løftet ballen i pannen på Edinson Cavani, som uten problemer headet i mål.

Tre minutter senere, Maxwell igjen scorer rolle da han spilte ballen inn i midten av feltet, hvor Blaise Matuidi tok den med seg og sparket ballen i boksen, 2-0.

Etter dette roet det seg og det skjedde nesten ingen ting før i det 78 minutt. Metz ‘Yann Joufre satte et direkte frispark nøyaktig der det skulle og så to minutter før full tid  på målet, og to minutter før full tid etter en imponerende prestasjon og rykk fra Ismaila Sarr fikk Cheick Diabate ballen og kunne lett utligne for Metz.

Paris Saint-Germain presset på og tre minutter på overtid sendte Javier Pastore en høy ball inn i feltet, der Matuidi helt upresset kunne stige opp og heade inn PSG 3-2. Kampen var i praksis over før han landet.

Følgelig klatrer PSG er 77 poeng, hvilket er like mange som Monaco, som imidlertid har en kamp tilgode.

Les også: