Ivan Perisic

Den kroatiske vingen Ivan Perisic ble skjøvet stadig lengre ut på sidelinjen i Inter Milan og mange mente 31 åringen hadde sin storhetstid bak seg, men det var helt til han ble lånt ut til Bayern München.

Vel på plass i Bundesliga kom formen på plass igjen. Bayern München er imponert over sin låneving og flere klubber har satt han opp på sin liste over aktuelle spillerkjøp denne uken.

Les: Sportsdirektør Michael Zorc kan puste lettet ut

Tottenham skal være den klubben som har kommet lengst, de har åpnet samtaler med Ivan Perisic sin agent. Bayern München var også interessert i en avtale, men på grunn av Inter Milan sitt krav om 20 millioner euro og den tyske storklubbens uttalte mål om å spare penger i sommer var de bare villig til å bla opp halvparten.

Mens den tyske storklubben synes 20 millioner euro er dyrt, ser Tottenham Ivan Perisic som et rimelig alternativ.

Det er FcIN, som skriver Spurs nå har snakket med spillerens agent om en overføring. – Jose Mourinho er en langvarig beundrer av den angripende midtbanespilleren og ønsket å signere ham i løpet av sin tid ansvarlige i Manchester United.

Les på Popidol: Lisa Rinna, fra Real Housewives of Beverly Hills selger solbriller – naken!

Perisic vil bli betraktet som et roterende angrepsalternativ for Mourinho – som allerede har slike som Son Heung-Min, Lucas Moura og Steven Bergwijn som alle spiller bredt.