Pierluigi Gollini med en typisk italiensk håndbevegelse

Aston Villa ble nesten en Premier League klubb igjen for noen uker, men måtte se seg slått av Fulham i «Play Off» kampen. – Kampen var ute deres keeper Pierluigi Gollini som har vært på utlån til den italienske klubben Atalanta. 

Les: Ut med skade og lykkelig

Oppholdet i Serie A har vært en suksess og nå har de blitt enige om en kontrakt frem til 2023. – Den unge keeperen skal ha blitt inspirert av å kjempe om plassen med Atalanta sin førstekeeper.

Arvtager eller salgsvare?

Dermed får førstekeeper Etrit Berisha (29) med fortid i Lazio også fremover hard konkurranse om plassen som førstekeeper. En konkurranse som Berisha sier han ser frem til og som vil gjøre de begge bedre.

Aston Villa ønsket egentlig ikke å selge Pierluigi Gollini, men Atalanta benyttet seg av en utkjøpsklausul som alle synes er billig, rundt 32 millioner kroner. Trolig vil dette være en meget god investering for Atalanta, det er stor etterspørsel etter gode keepere og Gollini er bare 23 år.  Italienske fotballbloggere mener han kan selges videre neste sesong til minst det dobbelte trolig mye mer hvis han får godt med spilletid.

Han spilt 11 kamper for Atalanta i Serie A siden han ble lånt ut fra Aston Villa i vinter.

Gollini vært en del av både Fiorentina og Manchester Uniteds ungdomsakademi. Han har tre U21 internasjonale kamper for Italia.

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste