Mye bra, mye rot. (foto: united, twitter)

Verdensmesteren er klar for å gå videre til en ny utfordring etter nok en svak sesong på Old Trafford.

Manchester United bekrefter i dag at Paul Pogba vil forlate klubben når kontrakten hans går ut 30. juni, og mye tyder midtbanespilleren skal returnere gratis til Juventus.

Pogba ble den dyreste spilleren i Uniteds historie da han signerte på nytt for klubben fra Juve i en avtale på 89 millioner pund tilbake i 2016.

Dessverre klarte ikke franskmannen å leve opp til den høye prislappen, og de røde djevlene har bestemt seg for å ikke forlenge kontrakten hans etter hans siste underveldende kampanje.

SISTE: Liverpool vil ha fransk spiss

United har tatt et siste farvel med Pogba i en uttalelse på deres offisielle nettside, som lyder: «Klubben kan kunngjøre at Paul Pogba vil forlate Manchester United i slutten av juni, ved utløpet av kontrakten hans.

«Alle i klubben vil gratulere Paul med hans vellykkede karriere, og takke ham for hans bidrag til Manchester United.

«Vi ønsker ham alt godt for de neste stegene på en bemerkelsesverdig reise.»

Pogba kom tilbake til United etter fire svært suksessrike sesonger i Juve, hvor han vant Serie A flere ganger og var regnet som en av de beste midtbanespillerne i Europa.
Cup-seirene i sin første sesong under Jose Mourinho ble de eneste trofeene han vant med United.

SISTE: Salah vil gå gratis til Premier League-rival

Sesongen 2021-22 var uten tvil hans verste, da han bare scoret én gang på 29 opptredener på tvers av alle konkurranser mens han slet med dårlig form.

Pogba vant VM med Frankrike i 2018, men klarte aldri å nå det samme høye nivået på klubbnivå United, og forlater Old Trafford med totalt 39 mål og 51 målgivende pasninger.

Pogba har vært sterkt linket til Paris Saint-Germain og Real Madrid, men nå tyder mye på at Juventus leder kampen for å sikre hans tjenester.

De italienske gigantene ønsker å bringe 29-åringen tilbake til Torino og har tilbudt ham en treårsavtale verdt £6,3m, men han har ennå ikke tatt den endelig beslutning om sin neste klubb.