Danmarks største taboidavis Ekstrabladet er fra seg av begeistring for debuten til den 21 år gamle «sputniken» Sander Svendsen. – De skriver at den blonde nordmannen ble presentert med full patos og bare brukte ti minutter for å spille seg inn i «Fynhjerter».

Og klubben Odense er ikke mindre fornøyde:

«Vår nye nordmann kommer på banen, slår tunnel på en Lyngby-spiller, spiller Bashkim gjennom, får den igjen og setter den med innsiden. Klasse-mål!»

Les: Juventus klar til å la Moise Kean gå

Odense 4 – Lyngby 1, se Ekstrabladets artikkel her. Det de skriver er såpass fargerikt at det passer best på dansk.

Det er ikke overraskende at Sander Svendsen slår igjennom nå, han fikk sin debut for Molde tilbake i 2013 og har også erfaring fra svensk fotball, Hammarby.

Sander Svendsen brukte nøyaktig ti minutter på å trollbinde publikum i sin nye klubb, Odense. Og som ikke det var nok. Scoring nummer to kom bare minutter etterpå. Etter å ha plukket opp en ball på midten, la romsdalingen på til 4-1 for Odense over Lyngby.

Les på Popidol: Edward Furlong er tilbake i Terminator: Dark Fate

Faktisk imponerte han så til de grader, at han ble kåret til kampens beste spiller av en lokal jury. Det til tross for at han først kom på banen etter 61 spilte minutter.

Etter å ha tilbrakt vårsesongen på lån i Odd, med stor suksess, signerte han for sin gamle trener Jakob Michelsen i danske Odense denne sommeren. Der fikk han draktnummer 10, og han skrev under på en fireårskontrakt.

Les på F7: Skuespiller David Hedison kjent som CIA-agent Felix Leiter er død

Kampen mellom Odense og Lyngby i Superligaen endte 4-1 til hjemmelaget. Stillingen var 1-1 da den tidligere Odd- og Molde-spilleren kom på banen. Ex-Haugesund-spiller Frederik Gytkjær scoret Lyngbys mål.