Karim Benzema

Gareth Bale og Karim Benzema sikret Real Madrid en 3-0-seier i La Liga-kampen mot Las Palmas

Real Madrid besøkte lørdag kveld Las Palmas. Real Madrid har snudd en meget dårlig periode og befinner seg på 3.plass i La Liga, mens Las Palmas  var uten seier på sine siste syv kamper,. Las Palmas er i alvorlig trøbbel og var tredje sist i tabellen med syv poeng opp til merket, de er ikke mindre i trøbbel etter nå.

Gareth Bale har etter han kom tilbake fra nok et skadeavbrekk begynt å vise hvor god han er og hvorfor han i 2013 ble kjøpt fra Tottenham. – Uansett om han selges eller ikke til sommeren, hans verdi øker helt klart igjen.

Les: Gareth Bale med hat trick i Ryan Giggs debut

Real Madrid gikk til kampen med god selvtillit etter bare ett nederlag i de siste elleve ligamatchene, og med seier kunne Zinedine Zidan klartre opp mot andreplassen på tabellen. Imidlertid vant Atletico Madrid sin kamp også og dermed er de like langt.

Atletico Madrid vant 1 – 0 mot Deportivo de La Coruña.

Halvveis i første omgang kunne Las Palmas ikke lenger holde imot overmakten. Gareth Bale fikk en pasning av Luka Modric, han fintet ut forsvaret og slo ballen i tverrliggeren til 1-0.

Mot slutten av første omgang ble Lucas Vazquez sparket ned i foran mål av Jonathan Calleri i et klønete forsøk på å nå ballen, og dommeren pekte på straffemerket.- Karim Benzema satte straffen resolutt ned til venstre.

Sjekk ut oddsen

Også det tredje og siste målet for kampen kom på straffe da Gareth Bale (uten å bli skadet) ble stemplet av Ximo Navarro. Bale tok straffen selv og økte ledelsen til 3-0.

Las Palmas – Real Madrid 0-3
La Liga
26′ 0-1 Gareth Bale
39′ 0-2 Karim Benzema
51′ 0-3 Gareth Bale