Frisk Asker som har ambisjoner om å kjempe helt i toppen av Get-Ligaen gjør ikke det i år, fasiten er stort sett tap, seier, tap, seier, tap, seier.

I går var det Storhamar som skulle slås borte CC Amfi. Det er i utgangspunktet vanskelig, og det ble umulig med et Hamar lag i form og et Asker lag, som ikke er det.

Storhamar var best fra begynnelse til slutt, vel yppet Frisk Asker seg og klarte å redusere til 2 – 3 8 minutter inn i andre ordinære periode.

Les: Gerard Pique: Vi kan klare oss uten Messi

Den regjerende dobbeltmesteren tilbake på toppen av Get-ligatabellen, ett poeng foran Vålerenga etter 14 kamper – mot Oslo-lagets 13.  Frisk Asker blir værende på 5.plass med 21.poeng.

Victor Svensson scoret to mål (4-2 og 6-2), før en annen svenske, Mikael Zettergren, kittet inn 7-2 i overtallsspill ni minutter før slutt.

I Fredrikstad slo hjemmelaget Stjernen nykommer Ringerike Panthers 5-2.
Dermed ligger Manglerud Star og Ringerike nærmest ensomme og forlatte på tabellens bunn, med åtte poeng opp til Stjernen på 7. plass.