Har sikkert pakket allerede.

Etter at fans og ledelse i Saint-Étienne har lagt Ole Kristian Selnæs for hat har det ikke i praksis vært noen vei tilbake for han. – Nå skal han være svært nær en millionovergang til den kinesiske fotballklubben Shenzhen FC.

Klubben kommer ikke til å sutre så lenge L’Equipe meldte onsdag at Shenzhen trolig betaler rundt 100 millioner kroner i overgangssum til St. Etienne for Selnæs. I sin tid betalte de Rosenborg 17 millioner så fortjenesten er skikkelig god.

Og lønna skal også være god, Sælnes kommer til å cashe inn over 30 millioner kroner i året.

Les: Guardiola: Manchester United er inne i kampen om tittelen!

Nå fikk vi svaret for hvorfor han forlot Saint-Etienne sin treningsleir

I forrige uke forlot han Saint-Etienne sin treningsleir, ikke på grunn av makeproblemer som først annonsert, men for å presse frem en overgang. – Det ble ikke godt mottatt av fans og ledelse.

Selnæs’ opptreden satte sinnet i kok hos Saint-Étienne-supporterne. Ved klubbens treningsfelt ble det hengt opp et banner med setningen «gå bort, forræder!». Ordet forræder var malt i fargene til det norske flagget.

Også klubbdirektør Frederic Paquet kritiserte nordmannen.

– Ole Selnæs er fortsatt Saint-Étienne-spiller. Han har gjenopptatt treningen. Vi har forklart ham at hans oppførsel var utilgivelig overfor lagkamerater, støtteapparatet og hele klubben, sa han.

Siden skal Selnæs ha beklaget egen oppførsel og vendt tilbake til klubbens treninger.

Det kinesiske overgangsvinduet stenger den 28. februar.