Ole Gunnar Solskjær (foto: united, twitter)

Manchester United hadde i praksis gitt opp muligheten til å hente Atlético Madrid stjerne Antoine Griezmann allerede i fjor sommer. – Barcelona hadde kommet dem i forkjøpet og til tross for vilje til å legge 1,2 milliarder kroner på bordet var sjansen liten. Denne sommeren prøvde de på nytt, men den overgang til Barcelona virket uunngåelig. Sjansen ble mindre for kort tid siden da det ble en sannhet at Manchester United ikke ville spille i Champions League neste år. 

Nå er en overgang til Old Trafford plutselig aktuelt igjen.

Mundo Deportivo journalist Miguel Rico forklarer hvordan et har skjedd en «radikal endring» i Griezmanns potensielle overgang til Barcelona. Sommeren 2018 skrev avisen at Atlético Madrid-stjernes neste stopp var Barcelona, inn i kampen et år senere Bayern München og Paris Saint-Germain.

Sist sommer skrev Griezmann under en forlengelse som hadde en utkjøpsklausul på 200 millioner euro, den reduseres til 120 millioner euro første juli.

Barcelonas lønnstilbud fra i fjor på 17 millioner per år står fortsatt ved lag, men Manchester United har mulighet til å tilby mye mer.  står fortsatt fra i fjor sommer med rapporten som hevder at de røde djevlene vil kunne tilby mer. – Barcelona har forhandlet en god stund, men har ikke kommet frem til en avtale, høyere lønn og mulighet til å være «den største stjernen» på Old Trafford frister Antoine Griezmann stadig mer.

Hindringen med at Manchester United ikke er med i Champions League har nå blitt snudd til et positivt. – Antoine Griezmann har mulighet til å bli en helt hvis han bringer Manchester United tilbake til toppen av Premier League.