Ole Gunnar Solskjær og Harry Maguire

Ole Gunnar Solskjær hadde ansvaret for 127 Premier League kamper for Manchester United, han overtok etter Jose Mourinho og klarte ganske umiddelbart å snu en negativ utvikling.

Den tidligere Manchester United-manager har åpnet opp for sin tid i klubben og nevnt tre «riktige profesjonelle» i klubben. – Bare en er der fortsatt. Nordmannen sikret 59 seire i ligaen i løpet av sin periode, og ble nummer to bak Manchester City i 2020/21 sesongen. Han fikk også en tredjeplass og sikret med det Champion League kvalifisering i begge sine fulle år.

Les: David Moyes fyrer av en skikkelig rakett på pressekonferansen

Solskjær ble til slutt sparket i november 2021 etter et ydmykende 4-1 bortetap mot Watford.

50-åringen har i det siste fortalt en hel verden han er klar for å begynne å jobbe igjen og skal være aktuell for Bayern München. Han avslørte nylig detaljene om tiden hans i klubben der han vant trippelen som spiller.

En av de største bekymringene hos Manchester United i dag er profesjonaliteten til spillerne. – Vi trenger bare å vise til manager Erik ten Hag som forviste Jadon Sancho fra førstelaget og mer nylig Marcus Rashfords tur til Belfast.

I det nylige intervjuet med The National News nevnte Solskjær spillerne han aldri hadde disiplinære problemer med.

«Jeg elsket en midtbane av Fred, Scott McTominay og Nemanja Matic. Ordentlige fagfolk som gir alt. Du vet hva du kommer til å få, og som leder er det fint å vite hva du kommer til å få. Det er det verste noensinne når du ikke vet om et lag kommer til å dukke opp eller ikke,» forklarte den tidligere United-treneren.

Fred spiller for tyrkiske klubben Fenerbahçe, Scott McTominay som har spilt for Manchester United helt fra barnsben av har avtale til neste sommer og Nemanja Matic spiller for den franske klubben Rennes

Til tross for en bitter slutt på drømmejobben på Old Trafford, ser det ut til at Solskjær ser tilbake på jobben han gjorde for United.

«Men jeg oppfylte mitt første oppdrag i United, jeg fikk folk til å smile igjen. Fikk laget til å vinne. Legge grunnlaget for gode prestasjoner mot alle lag. Og det gjorde jeg.

«Vi var ubeseiret på bortebane i 29 kamper. Det er ikke lett å gjøre det. Vi dro til steder som Manchester City og slo dem. Vi vant ikke ligaen, men stol på meg for å bli nummer to og tredje med troppen jeg hadde var en prestasjon,» sa han stolt.

LES: Mason Greenwood bekymrer selv Barcelona-treneren