Ole Gunnar er overbevist Alexsis kan gjøre det bra også for Manchester United

Det var forventet før sommerens overgangsvindu at det ville være enorme utskiftninger i Manchester United på grunn av en dårlig sesong, misfornøyde stjerner og at Ole Gunnar Solskjær ville «bygge opp laget» nedenfra. -Fasit så langt (kan fortsatt selge) de har hentet tre spillere, mens angrepsspiller Romelu Lukaku dro til Inter Milan. 

Ole Gunnar Solskjær har tiltro til, at Alexis Sanchez er klar til at score mål for Manchester United efter Romelu Lukakus har tatt farvel. – Det er ikke kjøpt inn noen erstatter for Lukaku og Ole Gunnar Solskjær er ikke spesielt bekymret.

Les: Martin Ødegaard kan få følge av Arsenal-spiller

«Jeg forventer, at han (Sanchez, red.) blir. Der er en angrepsspiller der, som jeg tror, er klar til å  score mål» sier han til Sky Sports og fortsetter.

«Alexis har kommet inn og trent veldig godt, han er fire, fem uker bak de andre. Han har ikke spilt mer enn en kamp (bak lukkede dører) jeg tror, han vil se dette som sin mulighet til å sette sitt preg på laget».

Les: 22-åringen bekrefter: Forhandlingene med Real Madrid pågår fortsatt

Alexis Sanchez var meget god for Chile i Copa America, turneringen var også årsaken til at han kom «sent» tilbake til Manchester United. – Sanchez har bare et mål på 20 Premier League kamper, den norske manageren forventer at det blir 20 mål eller mer på den chilenske superstjernen denne sesongen.

Manchester United tar imot Chelsea på Old Trafford litt kl 1830 i dag, så langt har følgende lag 3.poeng: Liverpool, Manchester City, Tottenham, Brighton og Burnley.

Les på Popidol: Bradley Cooper erstatter Leonardo DiCaprio