Ole Gunnar Solskjær og Paul Pogba

Den franske superstjernen Paul Pogba er utvilsom en spesielt talentfull spiller. – Hans problem er kanskje at han er for god, i perioder gidder han ikke å gjøre jobben fordi han er best uansett. Dessuten har han lett for å høre på sin agent Mino Raiola som forer han med dårlige råd.

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har blitt den perfekte «Pogba-hviskeren» og har i perioder klart å hente ut prestasjoner i verdensklasse. Omtrent da vi lurte på om vi skulle trosse farene med smitte for å hente oss den første julemarsipanen var situasjonen både for Manchester United og deres franske superstjerne ikke så bra.

Les: The Athletic: Liverpool fisket egentlig etter midtstopper hos Barcelona

Pogba er uten tvil sin beste form for United siden han kom tilbake for fem år siden, han ble kåret til klubbens månedens spiller for januar etter imponerende prestasjoner blant annet i seierne over Fulham og Burnley.

Nå er Paul Pogba en viktig del av den suksessen som Manchester United opplever, før kveldens kamp mot Everton har de 44.poeng, tre mindre enn serieleder Manchester City som i tillegg har en kamp mindre spilt.

Ole Gunnar Solskjær råder i følge The Guardian Paul Pogba om å bli med videre «For dette blir gøy», et råd som ikke ville vært like klart presentert for noen få uker siden.

Hvis Pogba fortsetter sin United-karriere, vil dette komme etter at hans agent, Mino Raiola, i desember hevdet at 27-åringen burde forlate fordi han var «ulykkelig» i klubben.

Les på F7: Joss Whedon med ny serie om kvinner med overnaturlige evner

Pogbas avtale løper til sommeren 2022. Solskjær ble før kveldens kamp spurt om det kan bli en forlengelse: «Vi har en god åpen dialog med Paul, så hva vi snakker om og hvordan vi ser den situasjonen forblir mellom oss,» sa han. Jeg er bare glad for at han er fokusert og spiller veldig bra. Han er lykkelig i seg selv, og det er viktig: du kan se Paul nyte fotballen selv med en rød skjorte på.

“Samtalene våre forblir selvfølgelig private. Men for eksempel er Paul en Manchester United-spiller tvers igjennom. Han har vært her i to omganger. Han kom som barn, han har lært om klubbens historie, klubbens lidenskap. Han vil gjøre det beste for United når han er her, og jeg tror vi har sett det – at han virkelig bryr seg om laget sitt, og han prøver å være like suksessfull som alle andre».

Les: Torbjørn Kallevåg som du kanskje husker fra «Heimebane» har signert med klubben han kalte «J*vla…»