Donny Van De Beek

Det er ikke lokalitetene som er for små, slik det ble for mange under pandemien som nå gjør at den nederlandske midtbanespilleren Donny van de Beek. – Ei heller det som hver uke ligger i lønningsposen.

Flere skriver at hvis Ole Gunnar Solskjær blir værende kommer Donny van de Beek til å forlate Old Trafford. Fichajes skriver med rette at 24 åringen ikke får nok spilletid under den norske manageren og at han ønsker seg bort. – Nå etter landslagspausen skal det gjennomføres et avklaringsmøte på Van de beek sin forespørsel.

Fichajes (som betyr overgangsvindu) melder også at Real Madrid er svært interessert. – Det virker litt usannsynlig selv om de var en av de som var interessert for overgangen fra Ajax i fjor sommer. De gangene Donny van de Beek har fått sjansen har han ikke levert på et nivå som kreves verken i Manchester United, eller i Real Madrid.

Les: CaughtOffside: Arsenal i samtaler med «konkurrent» til Martin Ødegaard

Den spanske hovedstadsklubben skal angivelig ha et håp om å hente ham i januar for en betydelig mindre sum enn han ble kjøpt for i 2020. Da betalte United 39 millioner euro.