Det må være en fantastisk dag for sørkoreanerne som tok gull i Beijing (hvis de liker kylling). Hwang Dae-heon (kortbaneløper tok han gull på 1500 meter og sølv på stafetten) og Choi Min-jeong (også kortbaneløper: tok ett gull og to sølv) får ikke bare vakre medaljer de kan henge opp på veggen, de får også så mye fritert kylling de vil ha, men bare frem til de blir 60 år gamle.

Sjefen for Sør-Koreas OL-delegasjon Yoon Hong-geun er den stolte eier av en av landets største kyllingrestaurantkjeder lovte i gledesrus over heder og ære til sin nasjon gratis kylling. – Nå leverer han på sin lovnad.

Les: Den rykende ferske Manchester United-manageren har fått sitt første NEI fra klubbledelsen

Vi får håpe de er glade i kylling og slutter å like fjærkre etter fylte 60.!

Men det er begrensinger! Hwang og Choi vil få daglige kuponger verdt 30.000 won, (akkurat nå ca 214 kroner), som de kan bruke på en av Yoons restauranter. Han lover også konjunkturjustering, slik at kupongverdien økes dersom prisene stiger.

Hwang er i det miste veldig glad i kylling: «Som kyllingelsker er dette et stort bidrag for meg, og jeg vil gjerne takke sjefen for at han innfrir løftet sitt»

Det blir også en form for kyllingpensjon for sølv- og bronsevinnerne fra OL. De får to kuponger i uken i henholdsvis 20 og 10 år. I alt 13 sørkoreanere tok medalje i vinter-OL.

Les på Engelske klubber: Putter 110 millioner inn i potten for å kjøpe Premier League-klubb