(c) Bilde: MIF: Jonathan Lindseth

Midtbanespiller på Mjøndalen 22 år gamle Jonathan Lindseth blir uansett hvordan OBOS-Ligaen utspiller seg i høst Eliteseriespiller fra neste år. 

Jonathan Lindseth blir nemlig Sarpsborg 08-spiller fra og med 2019. Det virker som om det er en trend å gjøre avtale om sommeren og gjøre byttet om vinteren.

Les: Bytter Eliteserieklubb, men først i januar

Til Sarpsborg 08 sine sider sier han: «Jeg er løpssterk, jeg er intensiv, så er jeg glad i å bruke ballen. Jeg har ventet på dette et par uker nå, så det er godt å ha det i boks»

Midtbanespilleren kommer til å fortsette ut sesongen på Nedre Eiker. Fra og med 2019 har han tegnet en toårsavtale med Sarpsborg 08 – en klubb han mener passer egen spillestil godt.

Les på F7: Manchester United-spilleren får kraft fra de største legendene

«De er intensive, glad i høyt press og glad i fysiske spillere, samtidig som de har vist seg bra med ball og kan spille lag rundt. Det har vært et par klubber til på banen, men jeg har vært tydelig på at det er Sarpsborg jeg har hatt mest lyst til»

Vil ta nye steg
I Sarpsborg håper Lindseth å utvikle seg ytterligere.

«Jeg kommer til å legge ned 100 prosent innsats. Jeg skal være her for å utvikle meg og bli bedre. Det virker det å være veldig god kultur for.»

Sportssjef Thomas Berntsen er naturligvis godt fornøyd med signeringen.

– I Jonathan Lindseth får vi en midtbanespiller etter 08-boka: Løps- og holdningssterk med gode ferdigheter. Det er en spiller vi har sett i aksjon mange ganger. En spennende tilvekst, sier sportssjefen.

Mjøndalen klatret opp på på en 3.plass etter seieren mot Strømmen på lørdag og ligger nå et poeng foran Viking som tapte sin kamp mot Nest-Sotra. Mjøndalen er fortsatt fire poeng bak serieleder Aalesund. Sarpsborg er på 5 plass i Eliteserien.