Vet hva hvor han skal være resten av måneden, men tre parter må inn og bli enige for resten.

Manchester Uniteds forsøk på å forlenge Odion Ighalos låneavtale ser ikke ut å lykkes, manager Ole Gunnar Solskjær ønsker å beholde spissen til slutten av Premier League-sesongen ved å forhandle om en forlengelse av sin nåværende avtale, som går ut 31. mai.

Men Shanghai Shenhua krever Odions retur til Kina for starten av den kinesiske Super League sesongen, som betyr at Ighalo kan ha spilt sin siste kamp for United.

Les: Liverpool raider RB Salzburg igjen

Standard Sport skrev forrige uke at Manchester United igjen har et kortsiktig mål, snarere enn en permanent overgang 30-åringen som har scoret fire mål på tre starter siden ankomsten i januar.

Den tidligere Watford-spissens opprinnelige avtale inkluderte ikke et alternativ for å kjøpe, da United bare så på han som en kortsiktig løsning, fire mål og imponerende spill gjorde at den opprinnelige vurderingen var på vei til å endres.

Det er fortsatt tilfelle at Solskjær ønsker å signere en sentral spiss som konkurrent for Anthony Martial om sommeren – men mål som Timo Werner og Moussa Dembele høyt oppe på hans liste.

Marcus Rashford, som var ute med skade er på vei tilbake og vil kunne bidra i de siste kampene denne sesongen, det har gjort Ighalo forlengelsen mindre viktig.

Selv om United bestemmer seg for å inngå en permanent avtale, vil det kreve at Ighalo tar en massiv lønnsreduksjon, som antas å være i området 300 000 pund i uken i Shanghai.