Hjem FotballEliteserien Odd med nok en seier i oppkjøringen til Eliteserien
Odd med nok en seier i oppkjøringen til Eliteserien

Odd med nok en seier i oppkjøringen til Eliteserien

mars 10, 2017

Skienslaget Odd tok imot Jerv til treningskamp fredag ettermiddag på Falkum i Skien.

Jerv som til vanlig spiller i OBOS-ligaen, den nest øverste divisjonen, fikk en vanskelig start på dagens kamp. Allerede etter 1 minutt og 40 sekunder scorer Odd på kampens første mulighet, Jone Samuelsen får ballen inne i 16-meteren og har ingen problemer å få ballen inn bak Jerv sin keeper. Bare syv minutter senere smeller det igjen, denne gangen er det Odds høyre-beck Espen Ruud som viser frem sin fantastiske høyrefot på et frispark som går rett i mål, 2-0.

Frem til det 23. minutt hadde Odd full kontroll og Jerv lite å vise frem, men mot spillets gang reduserer Jerv med Andreas Hagen etter noe slapt forsvar av hjemmelaget. Resten av omgangen kommer Jerv mer og mer inn i kampen og Odd så ukonsentrerte ut og så mest ut som de ville ha pause.

Starten av andre omgang er mye jevnere, og ingen av lagene lager nevneverdig store muligheter. Men i det 60. minutt kommer utligningen fra bortelaget etter en meget flott spill og laget fra Grimstad kan få et fantastisk resultat mot eliteserieklubben Odd.

Kampen var preget av mange skudd over mål og utenfor mål for hjemmelaget, men i det 69.min satt den i mål fra innbytter Sigurd Haugen, målet ble kampens siste og kampen endte 3-2. For en uke siden vant Odd imponerende 4-1 mot Viking, i dag var det ikke en like imponerende forestilling av Skienslaget. Odd startet Eliteserien i Trondheim mot RBK.

Åsane – Arendal 1-1 (La Manga)
Stabæk – Sandefjord 1-0
Odd – Jerv 3-2
Haugesund – Ranheim 2-3 (La Manga)

 

Les også: