Hjem Mer fotballCupen Odd knust av Sarpsborg08 og RBK lå under for Jerv, les om cup-runden her.
Odd knust av Sarpsborg08 og RBK lå under for Jerv, les om cup-runden her.

Odd knust av Sarpsborg08 og RBK lå under for Jerv, les om cup-runden her.

august 9, 2017

Det ble onsdag kveld spilt seks kamper i cupen. Odd reiste på besøk til Sarpsborg08, Lillestrøm fikk besøk fra nord, og Molde var på besøk i Haugesund.

Vi starter med oppgjøret i Østfold mellom Sarpsborg08 og laget med flest cuptitler i Norge, nemlig Odd. Men det var ingenting, null og niks, som minnet om ett cup-lag fra laget fra Skien. Odd har heller ikke imponert i ligaen, og den dårlige formen fortsatt i kveldens cup-kamp. Det meste av kampen skulle handle om hjemmelaget som fikk sitt første mål etter 39 minutter spilt av første omgang. Et langskudd fra Matti Lund Nielsen går i stolpen, så i ryggen til Odd-keeper Rossbach og i mål. Uheldig av keeperen som så langt i kampen hadde hatt flere gode redninger. 1-0.

Etter målet tok Sarpsborg mer og mer over spillet i kampen, og bare tre minutter senere kommer det nok et skudd som går i stolpen og i mål. Også dette skuddet så det ut til at sisteskansen hos odd var nær. Selv om det bare var 2-0 på dette tidspunktet så det ut som om Odd-laget hadde gitt opp kampen.

Lekestue

Etter pausen så er det Sarpsborg som fortsette å være det førende laget, og bare to minutter inn i den andre omgangen så får publikumet virkelig igjen for å ha møtt opp i regnværet på stadion. Det er den ettertraktede Krepin Diatta som holder lekestue, i en løpe-duell med innbytter Bergan, så klarer Diatta å riste av seg den storvokste stopperen. drar seg inn i feltet og runder keeper Rossbach, før han tar en skudd-finte som sender en odd-forsvarer langt bort, og setter den sikkert i mål. Fantastisk prestasjon! 3-0

Kampen er over, Odd klarer nesten ikke å sende en pasning resten av kampen. Det skulle også bli 4-0 med Anders Trondsen.

RBK lå under

Rosenborg spilte onsdag kveld mot Jerv. Det var hjemmelaget Jerv som overraskende tok ledelsen etter 11 minutter med Eirik Haugestad. RBK kom tilbake med scoringer av Jevtovic og storscorer Matthias Vilhjalmsson. RBK klarte å sikre seg plass i kvartfinalen.

Verdt å merke seg at Lord Bendtner ikke var i dagens tropp. Er han på vei bort?

Øvrige resultater

FK Haugesund – Molde 0-2

LSK-Tromsø 1-0

Kristiansund – Florø 1-0

Mjøndalen mot Brann spilles senere onsdag kveld.

Les også: