Mount på plass, snart ny spiss.. snart keeper. (foto: united, twitter)

Rasmus Høilund hamret inn hattrick i sin første hele kamp for Danmark. Finland fikk et utblidt møte med den unge spissen i 1-3 tapet i første EM-kvalikkamp, nå har et knippe storklubber rettet fokuset mot 20-åringen.

Det er ikke noe nytt at Højlund linkes til noen av gigantene, men etter introduksjonen av seg selv på den internasjonale arenaen med en «Haalandsk» energi og effektivitet foran mål, har beilerne skjønt det ikke er grunn for å vente. Den unge Atalanta-spilleren er definitivt klar. Etter hattrick mot Finland fulgte 20-åringen opp med Danmarks to scoringer i 3-2 tapet mot Kasakhstan.

LES: Håver inn nesten det dobbelte av hva PSG lønner tidenes beste spiller!

1,91 meter med dansk vikingkraft ble hentet fra Sturm Graz forrige sommer, i løpet av sin første sesong hos Atalanta har dansken vært på banen i 23 Serie A-kamper med 7 fulltreffere.

Ifølge Bild har Bayern München sendt de første signalene til 20-åringen, Chelsea skal også ha posisjonert seg for en overgang i sommer. Nå melder Manchester Evening News at United også har siktet seg inn mot dansken. Harry Kane er og blir toppkandidat, men Højlund er nå inne på liste hos Ten Hag hvis Tottenham stenger porten og kaster nøkkelen.

LES OGSÅ: Nytt fremstøt for å overtale den tidligere superstjerna

Med Christian Eriksen i troppen og tilgang til kommunikasjon med Højlund gjennom landslaget, har United i tillegg en ekstra fordel hvis klubben går for 20-åringen.