Federico Chiesa

Det er slettes ikke sikkert det holder med 1,2 milliarder heller. Den 23 år gamle Juventus vingen Federico Chiesa var en populær kar før Italia vant sommerens EM. – Etter EM har interessen økt fra frisk bris til full storm.

Han var en av Italias beste spillere i EM og en som faktisk må kjempe om plassen på Juventus mot svenske Dejan Kulusevski. – Torino klubben er definitivt ikke stor nok for dem begge lenger. Vi setter en knapp på at de begge er andre steder når sommerens overgangsvindu lukkes og at de kommer til å etterlate seg en særdeles velfylt klubbkasse.

Les: Tottenham har på plass Pierluigi Gollini

I forrige uke kunne vi i Sporten.com avsløre at Chelsea forberedte et bud på 100 millioner euro, nå må de få ut den berømte fingeren og trolig biffe opp budet noe. – La Republica melder at Liverpool har gitt et bud på 100 millioner euro på Chiesa, et bud som Juventus av avvist med et skuldertrekk.

Juventus sin hjemvendte manager Massimiliano Allegri er ikke i tvil, han ønsker seg Chiesa. Juventus har følgende å si: «Chiesa har en pris vi håper aldri blir møtt»

Sist sesong og med en økende formkurve leverte Chiesa ni mål og ni assist på 33 seriekamper.

Les: Manageren til Mathias Normann tar seg ekstrajobb som landslagssjef