Det går ikke spesielt bra for Cristianno Ronaldo i Saudi-Arabia. – Både på banen og utenfor er ting slitsomt.

Bare for å ha hold i mine påstander om at nivået på fotballen i den øverste ligaen kan sammenlignes med OBOS-Ligaen her hjemme har jeg lidd meg igjennom noen kamper. Jeg har ikke noe valg, jeg tok grundig feil. OBOS-Ligaen er tøff med fysisk kontakt, 100% engasjement og tidvis stor fotball.

Det som skjer nede i sandynene i Midt-Østen er vanskelig å karakterisere som fotball, beste jeg kan sammenligne med er synkronsvømming blandet med pudler som går i formasjon og som får applaus når de klarer å hoppe over en kloss. – Så beklager… Uansett det er i dette landet Cristiano Ronaldo med en årslønn på over to milliarder går rundt og blir surere og surere.

I tillegg til slapp fotball er det tøft på hjemmebanen, kjæresten Georgina Rodríguez vil hjem til Madrid.

Les: Tidligere Arsenal-spiller på blokka

Al-Khaleej 1 – Al-Nassr 1

den nå 38 år gamle superstjernen Cristiano Ronaldo har ved flere anledinger vist åpenbar frustrasjon siden han kom til Al-Nassr i vinter. For bare en uke siden benyttet han et MMA-grep og svarte publikum med en uanstendig gest (tok tak i sitt ubetydelige underliv) da Messis navn ble ropt.

Mandag mistet portugiseren besinnelsen igjen. Etter at Al-Nassr spilte uavgjort mot bunnlaget Al-Khaleej, 1-1, ønsket en person fra motstanderlagets stab å ta en selfie med Ronaldo. GRATIS!!! Portugiseren var slettes ikke villig – og han svarte med å dytte bort lederen.

Poengefallet betydde at Al-Nassr tapte terreng i toppen, ettersom ligaledere Al-Ittihad i mellomtiden vant 4-0 mot Abha. Al-Nassr har nå fem poeng opp til førsteplassen med fire runder igjen å spille.

Jeg tror, hvis de bare hadde betalt Cristiano Ronaldo en milliard ekstra kunne de vunnet. – Man må bruke penger for å tjene penger vet du…

LES OGSÅ: Har sett hva som må til for at Everton skal vokse