Ferdig. Klar for ferie. Så Premier League. (foto: Barcelona)

Da Xavi sliten og skuffet i vinter trakk seg som Barcelona-trener etter sesongen, ble Hansi Flick tidlig linket til La Liga-giganten. Det ble til og med mumlet om at herr Flick tok spanskkurs på si. Så snudde Xavi og bestemte seg for å bli. Forrige uke hadde trenerens pessimisme for Barcelonas muligheter neste sesong fått Barca-presidenten til å snu: Xavi skal bort! Da har vi igjen returnert til Hansi Flick.

Den tidligere suksesstreneren hos Bayern München, som dro inn det som var av titler i sesongen han ble kastet inn som vikar, har lagt en skuffende periode som tysk landslagstrener bak seg og er igjen klar for neste jobb.

LES: Arsene Wenger er klart større enn Jürgen Klopp i Premier League

Spanske AS og El Chiringuito hevder Barcelona og Flick er ferdig med å forhandle, nå er det enighet om kontrakt som starter å løpe i sommer.

Onsdag meldte ESPN sportsdirektør Deco var i London for møte med Flicks og agent Pini Zahavi. Ifølge de spanske mediene har møtet resultert i toårskontrakt for 58-åringen.

ENGELSKE KLUBBER: Tidligere Manchester United-assistent danket ut Guardiola og Arteta!

Flick har fått kjenne på hvordan det er å lede Bayern München og er vant til presset og misnøyen ved første sportslige motgang, så tyskeren er godt forberedt for heksegryta i den katalanske hovedstaden.

Dette blir blir!