Erstatte denne karen? ikke langt unna umulig...

Manchester City har signert et av Manchester United sine definitive sommer mål Kalvin Phillips fra Leeds. – Og det, i følge rapportene fra England helt uten stress.

Det er ganske rått egentlig av de regjerende seriemestrene som i løpet av få år har gått fra å være lillebror i Manchester til nå å være en av de aller største klubbene i verden. Fortsatt har de mye mindre fans enn Manchester United, men slik det ser ut nå tar de lyseblå igjen i røde djevlene om få år.

Les: Wayne Rooney har gitt absolutt alt, men nå er batteriet tomt

Manchester City har alle de pengene de trenger, en av verdens aller beste trenere i Pep Guardiola og de vinner pokaler, de klarte nå det Manchester United har forsøkt i flere måneder, å hente Kalvin Phillips. Det er to ting som har gjort en overgang til Old Trafford vanskelig!

Leeds fans hater Manchester United og Kalvin Phillips elsker Leeds og Leeds fansen. – Og for det andre, det er lenge siden Manchester United har vunnet noe og det kommer ikke til å skje med det første heller.

The Athletic melder at Manchester City skal ha kommet til enighet med Leeds om en overgang for Kalvin Phillips og at presentasjon kommer så snart grafisk avdeling er ferdig med noe fett.

Overgangssummen skal ligge på 42 millioner pund, samt ytterlige tre millioner hvis prestasjonsbaserte klausuler inntreffer.

26-åringen kommer til Etihad for å fylle tomrommet etter Fernandinho, som forlot klubben i sommer, og vil kjempe om plassen med spanske Rodri.

Les: Mannen bak «The McGeady Spin» Aiden McGeady har signert for ny klubb