(c) Bilde: NRK: Heimebane

Det blir ikke en sesong tre av «Sci Fi» serien «Heimebane» fra idrettens verden der en kvinne ble hovedtrener for et fotballag med ambisjoner. – Det skapte en debatt om det faktisk var mulig i den virkelig verden, den som lever for se. 

Ane Dahl Torp viste for alle at en dyktig skuespiller kan spille hovedtrener.

Det er liten tvil om at «Heimebane» har vært en stor suksess noe som muliggjør at noen andre enn NRK plukker den opp nå som den er «fri» på markedet.  Produsent Vilje Hagen i produksjonsselskapet Motlys sier til Kampanje de ser på andre muligheter.

» I dialog med NRK så ser vi på et mulig samarbeid med andre strømmetjenester, fordi vi, skaperne bak «Heimebane», føler vi har mer på hjertet og gjerne vil lage en sesong til. Så vi får se hva som skjer fremover»

Les: «Når foreldrenes ambisjon er større enn utøvernes, trår man over en grense som er sårbar»

«Serieskaper Johan Fasting har allerede begynt å skrive på sesong tre» sier hun videre.

Dramasjef Ivar Køhn i NRK bekrefter at Motlys har foreslått en tredje sesong for en annen strømmetjeneste.

– Vi liker historien og synes «Heimebane» har fungert veldig bra for oss og publikum, så vi er veldig positive hvis det gjøres en ny sesong, men med enn annen type finansiering enn nå.

Han avviser at NRK har vært misfornøyde med seertallene. Ja, men nei

«Nei, vi har fått masse henvendelser fra folk om at de har lyst på en tredje sesong, så det er ikke der det står, men vi er en allmennkringkaster og må ha et mangfold av tilbud», sier Køhn.

Les på Popidol: Alle mødres favoritt Leonard Cohen ute med ny album tre år etter sin død