Hadde en gnistrende god debut, men manglet scoringen. (foto. chelsea, twitter)

22-åringen Enzo Fernandez var med på å spille Argentina helt inn til trofébordet i VM, Enzo Fernandez markerte seg selv som beste unge spiller i sluttspillet. For Todd Boehly og Chelsea-gjengen er dette den sentrale midtbanespilleren som skal gi Londonklubben en ekstra edge de neste fem, ti årene. For noen uker siden kollapset forhandlingen med Benfica, men med Deadline Day snikende innpå er Chelsea igjen på offensiven.

Benfica-trener Roger Schmidt gikk tidligere i måneden ut og uttalte at Chelsea-ledelsen viste ingen respekt, der de ga inntrykk av at de var villig til å betale utkjøpsklausulen på 120 millioner euro, for så å forhandle om nedbetaling over tid. Benfica-bossen har også vært krystallklar på at Chelsea må betale hele beløpet i ett, eller se å holde seg unna Fernandez.

LES: Xavi legger seg paddeflat

Ifølge portugisiske Record er Chelsea nå tilbake hos Benfica og hamrer på døra. Et nytt fremstøt for å hente Fernandez er på gang. Chelsea kuppet Arsenals Mudryk-signering med euros og pund, dette har sikkert gitt selvtilliten om at Benfica ikke kan takke nei når det nærmer seg Deadline Day og siste mulighet for sesongen.

Mudryk var stor, men Enzo Fernandez har bevist han har skalle, fart, styrke og teknikk til å spille seg helt inn til tittelen i verdens viktigste fotballmesterskap. Dette trenger Chelsea.

LES OGSÅ: Nketiah har noe viktig som Mudryk mangler