Jens Petter Hauge

Bodø/Glimt komet Jens Petter Hauge fikk det ikke som forventet i den italienske storklubben AC Milan, til tross for meget bra innhopp og spill ble han etter hvert henvist til benken og så lagt ut for salg. – Løsningen som nå har kommet i stand tror vi i Sporten.com er perfekt.

Jens Petter Hauge som kommer til en klubb som ikke bare har behov for han, de har også ambisjoner i en av verdens tøffeste ligaer. – Sist sesong havnet Eintracht Frankfurt på femteplass i Bundesliga et fattig poeng unna spill i Champions League. I år er planen med norsk talent i stallen å havne topp fire.

Les: Sky Sports Italia: Chelsea har booket medisinsk test for Romelu Lukaku

Allerede i dag er Jens Petter Hauge på treningsfeltet til Eintracht Frankfurt i god tid før lørdagens serieåpning hvor de møter Borussia Dortmund og Erling Braut Haaland. (1830 på Signal Iduna Park)

Les: Utrolig: Comeback-planer hos Bayern München for evighetsmaskinen Franck Ribery


Hauge besto både den medisinske testen og skrev under for Bundesliga-klubben mandag, og dagen etter ble overgangen offentliggjort. Tirsdag hadde han sin første trening med laget

Det åpner for at Hauge rekker serieåpningen mot Erling Braut Haalands Borussia Dortmund lørdag 18.30.

Hauge kommer til Frankfurt på lån i første omgang, men overgangen vil bli gjort permanent når visse betingelser er oppfylt.

– Jeg er veldig glad for å være her og ta mitt neste steg i karrieren. Eintracht Frankfurt er en tradisjonsrik klubb og har allerede vist seg fram internasjonalt. Jeg har sett kamper i Europa League og gleder meg til å selv å bruke Eintracht-drakten fra nå av, sier Hauge til Eintracht Frankfurts nettsider.

– Med Jens Petter Hauge legger vi til den neste viktige brikken i laget vårt. Målet vårt er å justere troppen på en slik måte at vi har enda mer variasjon og er mindre forutsigbare, forteller Eintrachts sportssjef Markus Krösche.