Strømsgodset er neste klubb som må i Karantene. Foto: Johan Olav Aslaksen /Sporten.com

Mandag kveld fikk eliteserieklubben Strømsgodset beskjed om at en juniorspiller har testet positivt for coronaviruset. Dermed er hele A-laget i karantene.

Det opplyser klubben på sine hjemmesider. Det betyr at hele A-laget og de i støtteapparatet til førstelaget, som har vært i kontakt med den aktuelle spilleren. nå må ta pent til takket med en ufrivillig karantene-plikt.

Nå har Juniorspilleren trent med førstelaget siden treningene startet opp igjen etter omstarten for klubbene. Spilleren har ingen symptomer og ble testet fordi han hadde vært i kontakt med en person smittet av viruset. Han ble testet søndag kveld og er nå satt i 10 dagers isolasjon.

LES: Tar med seg angrepstalentetr opp fra skyggenes-dal

– Vi håndterer dette i tråd med Covid19-forskriftene og er i tett dialog med lokale helsemyndigheter og Norges Fotballforbund. Vi har startet smittesporing i klubben og gjennomfører tester av alle som har vært i nærkontakt med spilleren, sier klubblege Erik Dag Knudsen til klubbens hjemmeside.

karantenen vil foreløpig ikke ha innvirkninger for kampene i Eliteserien. Neste kamp for Godset er mot Bodø/Glimt 22.november. Strømsgodset ligger på 13. plass i serien. Forrige runde tapte de for naborival Mjøndalen – men ettersom spilleren ikke var involvert i den kampen slipper Mjøndalen-spillerne karantene.