Når tigeren våkner.

Navas var fast hos Real Madrid i perioden med tre Champions League-trofeer. Så slapp Zidane inn Julen Lopetegui og Santiago Solari. En drittlei Navas varsler nå at han ikke aksepterer samme situasjon som i denne horrible sesongen.

Thibaut Courtois ble hentet til Real etter at Zidane forlot klubben. for Keylor Navas ble dette starten på en møkkasesong.

Mye har skjedd siden dette i august. (foto: navas, twitter)

Navas akseperte å spille en mer tilbaketrukket rolle på førstelaget, men innrømmer at det har vært tøft. Det hele toppet seg da han ikke ble valgt som keeper – selv mot CSKA Moskva.

-Den siste kampen i Champions League-kvalifiseringen var en skikkelig mørk dag. Vi var allerede kvalifisert, så nesten alle mine lagkamerater fikk en sjanse til å spille. Ikke jeg. Dette var vanskelig å akseptere, men jeg fortsatte å jobbe og så fremover. Det har vært en skikkelig tøff sesong, sier Navas ifølge ESPN.

Happy days med Zidane og uten Solari. (foto: casilla, twitter)

Les: Luka Jovic tar 12-gangen til sommeren

Og forholdet til eks-manager Solari?

-Jeg har snakket veldig lite med Solari, men jeg vet at jeg ikke kom til å spille uansett hva jeg foretok meg, sier costaricaneren.

Så kom Zidane og gav Navas muligheten i managerens første kamp. Dette var den andre starten i La Liga på seks måneder.

Setter to av verdens beste keepere opp mot hverandre.(foto: real, twitter)

Les: Rashford drømmer om å kopiere City-spilleren

Nå varsler Zidane at begge keeperne vil veksle på å starte i kampene resten av sesongen. Så skal det tas en oppsummering om hvem som er nr. 1.

For Navas blir dette en ny vår, men akter ikke å gjennomgå marerittet en gang til.

-Jeg har kontrakt med Real og har alltid sagt at drømmen har vært å spille for Real Madrid. Men jeg skal ikke ha et år til som dette, avslutter Navas.

Vil ikke bort, men nekter repetisjon av denne sesongen.

Navas aksepterer ikke en tilværelse som nr. 2. Courtois vet vi ikke aksepterer å være nr. 2. Dermed ser det ut som at taperen velger exit fra Madrid.

Hvis ikke Zidane finner på en genial kompromiss-løsning som gir klubben to keepere av verdensklasse, da.

Se på Popidol: Ikke si at du har glemt hvorfor Gareth Bale kom til Real Madrid