Liker best å score selv. (foto: united, twitter)

I sommer hentet Erik ten Hag Lisandro Martinez og Antony med seg fra Ajax. To spillere Man United var nødt til å strekke seg langt for å hente, spesielt den brasilianske vingen var seig å få med seg. Premier League-giganten måtte strekke seg til rundt 86 millioner pund før Edwin van der Sar var fornøyd hos Ajax. Halvveis inn i sesongen er det delte meninger hos United-supporterne hvilken betydning klubbhistoriens nestdyreste spiller har hatt i den røde drakta.

Antony har evnen til å løfte United-supporterne fra setet med sin briljante teknikk og kreative spill, viktige mål mot Arsenal og Manchester City ble notert av 22-åringen. Likevel, etter 18 kamper greie 5 scoringer, har vingen enda til gode å sette opp en medspiller til scoring med assist.

LES: Sky Sports: Selger en av Villa-stjernene

Erik ten Hag har fått med seg dette, og har de siste ukene sluppet Alejandro Garnacho mer og mer til på vingen. I avslutningen av Palace-kampen var det 18-åringen som ble plassert inn for Antony med tjue minutter igjen på klokka.

Da hadde Antony tidligere sendt en enkel ball out of play, der kaptein Bruno Fernandes var helt åpen. Ifølge Footballtransfers var portugiseren synlig misfornøyd med Antony, svaret fra brasilianeren til kapteinen skal ha vært «filha de puta», enkelt oversatt til son of a b+++h.

De to skal ha løst det opp raskt, men viser tydelig frustrasjonen til Antony. Med Wout Weghorst i United-drakt kan det også bety mindre spilletid på Antony. For med nederlenderen som en Nr. 9, kan dette sende Rashford tilbake ut på flanken. Skjer dette, står kampen om spilletid mellom Antony og Garnacho (Jadon Sancho tilbake på førstelagstrening, men ikke aktuell).

Antony har vært involvert i scoring hvert 256. minutt, Garnacho har med sine 3 scoringer og 6 assists vært involvert i scoring hvert 88. minutt.

LES: Nottingham Forest skal overtale 3 x Champions League-mester til signering

Man United trenger disse intense kampene om hvert eneste minutt av spilletid i alle posisjoner, spørsmålet er om Antony har evnen til å møte motgang med å bli enda vassere. Første skritt blir å slutte å skjelle ut egen kapteinen.