Flick dro inn det som var av titler hos Bayern, gikk adskillig tråere med Tyskland. (foto: bayern, twitter)

Barcelona-ledelsen ble tatt helt på senga da Xavi meldte han trekker seg til sommeren, to år før tiden. Selv om det har buttet litt sportslig denne sesongen, uttalte sportsdirektør Deco han forventet at sin tidligere lagkompis skulle lede Barcelona også neste seong. Dette betyr at planen for erstatter ikke lå klar, fem-seks måneder før sesongoppkjøring til 2024/25-sesongen er det bare tiden og veien. Treneren som ledet sin klubb til treble i 2019/20-sesongen gjør seg klar for oppringning fra Barca-presidenten.

På tirsdag uttalte Barca-president de skal ha en top-level manager. Med top-level snakker vi om en trener som har løftet de største trofeene. Hansi Flick faller i denne kategorien.

LES: Gjør alt for å overtale Jürgen Klopp

Selv om det ble en gedigen nedtur av en retur til Die Mannschaft i 2021, denne gangen som hovedtrener, har Barcelona-ledelsen ikke glemt hvordan Flick ledet Bayern München til Champions League-tittelen, etter det historisk grusomme Barcelona-tapet i kvartfinalen – fortsatt med Messi i Barca-drakt. 2-8 seier til Flick på Camp Nou, det har satt sine spor.

Nå linkes tyskeren til jobben som ny Barcelona-trener. Ifølge tyske Bild gjør Fliick seg klar for oppringning fra Barca-presidenten og har satt i gang med spanskkurs som ledd i forberedelsene.

Me jamo Hansi. Dette må jo bli bra.

Barcelona – Granada

F7: 40 000 betalte dyre dommer – fikk oppleve verdens beste fotballspiller sitte stille på en benk