Bendtner ble stoppet etter kjøring i 157 kilometer i timen i en 110-sone utenfor København i fjor. Bilen har 625 hestekrefter og en toppfart på 260 kilometer i timen.

Vi skjønner Nicklas Bendtner, med de problemene som han har med å få taxisjåfører til å kjøre han dit han vil, trenger han å få kjøre sin egen bil selv om han ikke har gyldig førerkort.

Dessverre for den danske fotballstjernen var ikke retten i København enig. Nicklas Bendtner må gi fra seg sin Porsche Taycan som han kjøpte for nesten 3 millioner kroner i desember i fjor og betale en bot på 54 000 kroner.

Har allerede mistet sin modellkjæreste «Philine» og «tvunget» til å legge fotballskoene på hylla, nå mister han også sin kjæreste eiendel.

Les: Spissen som er meislet ut for Premier League er nå ledig

Måtte møte i retten for syv brudd på veitrafikkloven

Påtalemyndigheten mente at Bendtner ikke har kjørt uten gyldig førerkort flere ganger og at han har trykket for hard på gassen i sin Porsche Taycan Turbo S.

Bendtner forsvarte seg med at han trodde det var innenfor å kjøre med et britisk førerkort. Retten ga påtalemyndigheten medhold og fulgte påstanden om beslag i den tidligere Arsenal, Rosenborg, Juventus og FC København spissen sin el bil.

Les på Engelske Klubber: Steve Bruce får sparken i det sekundet de store pengene kommer


33-åringen kjøpte Porschen for 3 millioner kroner i desember i fjor

Trafikkloven § 133 a sier at du kan få bilen din beslaglagt ved særlig alvorlige eller gjentatte brudd på trafikkloven.

I praksis vil kjøring uten førerkort føre til at bilen blir beslaglagt hvis du tatt etter å ha kjørt uten førerkort for tredje gang og andre gang hvis alkohol er involvert.

Retten må deretter behandle saken.

Hvis det blir bestemt at bilen skal beslaglegges, blir den solgt og inntektene fra salget går direkte til statskassen.