Nicki Bille Nielsen

Nå som det går så bra i Rosenborg er jeg helt sikker på at det ikke plager dem overhodet at hver eneste gang noen her hjemme skriver om Nicki Bille Nielsen omtales han som tidligere Rosenborg spiller. – Vi velger herfra og ut om å omtale han som tidligere Nordsjælland-spiss.

31 år gamle Nicky Bille er naturlig nok klubbløs, hans siste klubb var den polske storklubben Lech Poznań. Han er ukontrollerbar og går fra katastrofe til katastrofe. – I morgen kommer han til å møte i retten som planlagt, dansken har fem tiltalepunkter mot seg, blant annet har han truet en sykepleier i København. Nicky Bille erklærer seg ikke skyldig.

Opprinnelig skulle rettssaken ha startet i begynnelsen av mars, men sykdom hindret det. Saken ble utsatt til 25. og 26. april, og onsdag opplyser Billes advokat, Asser Gregersen, at hans klient vil møte som planlagt.

«Nicki er klar i morgen. Det er helt klart min oppfattelse, at han er i en bedre tilstand nå», sier advokaten ifølge Ritzau.

Les: Fjernet minst 40 hagl fra Nicki Billes kropp

Da rettssaken ble utsatt i mars var Bille fortsatt ikke kommet over hendelsen fra desember, da han ble skutt i armen med et haglgevær i sin leilighet i København.