LIonel Messi og Neymar (Instagram Neymar)

Det er flott at Neymar kan reise verden rundt og oppleve positive ting selv om han er skadet og ikke kan utføre sitt yrke om dagen. Samtidig som spansk presse vinglet mellom å hevde at Lionel Messi skulle tilbake til Barcelona eller at han skulle ta blodpenger fra Saudi-Arabia og spille fotball for en årslønn på en halv milliard euro var lagkamarat Neymar klar over at noe helt annet var tilfelle.

Neymar visste om Messis Miami-hemmelighet

Det en vanvittig nyhet på mange måter at Inter Miami som ble en del av MLS i 2020. Hovedeier David Beckham har vært genial i hvordan han har bygget opp klubben og hvordan han fikk med seg sponsorer, MLS, andre lag og spillere på å hente Lionel Messi. – Manchester United-legenden er nå mangemiliardør i dollar. Forbes mente i 2020 at Inter Miami var den 10. mest verdifulle klubben i MLS med en verdi på 857 millioner dollar. Allerede før Messi har landet er alle frie billetter solgt (for rekordpriser) sponsorene flerdobler sine sponsorater og Addidas lager egne sko som vil gi enorme inntekter og Apple TV som eier fotballrettighetene opplever i motsetning til Viaplay her hjemme eksplosjon i nye kunder.

Ingen har satt verdi på Inter Miami enda med nøyaktighet, men estimater varierer mellom3 og 5 milliarder dollar, noe som gjør at de lukter på topp ti i verden og ikke bare i MLS.

Les: BBC: Manchester United eiere snakket med PSG-styreleder Nasser Al-Khelaifi om sjeik Jassim bin Hamad Al Thanis bud

Den brasilianske superspissen Neymar avslører at han kjente til hemmeligheten om at Lionel Messi hadde signert for Inter Miami før det ble kunngjort. – Han deltok på et program på YouTube-kanalen til NBA Brasil fredag. Der fikk han spørsmål om egen reaksjon da Messis overgang fra PSG til Inter Miami ble kjent.

Les: The Sun mener bestemt at Ten Hag er klar for Greenwood

– Jeg visste det fra før! utbrøt brasilianeren leende til svar.

Neymar er i Miami på ferie og var til stede under den tredje NBA-finalekampen mellom Miami Heat og Denver Nuggets onsdag.

– Jeg visste at Messi skulle komme hit, vi hadde allerede snakket om det. Jeg sa til ham at han vil bli glad i Miami, sa Neymar.

Brasilianeren spilte sammen med Messi i Barcelona fra 2013 til 2017. De to siste sesongene har de vært lagkamerater i PSG.

– Jeg er veldig glad på hans vegne, men samtidig litt trist for at han drar, sier Neymar.

Les: Andrea Radrizzani har solgt Leeds med milliard rabatt