Hjem Fotball Neymar har fortalt Barcelona hvem han vil skal erstatte Luis Enrique

Neymar har fortalt Barcelona hvem han vil skal erstatte Luis Enrique

mai 5, 2017

Luis Enrique slutter i Barcelona i det som kan oppfattes som» på grunn av manglende resultater». På hans tid for avskjed kan han likevel slutte som mester, hvis Barcelona klarer å holde Real Madrid under seg i toppen av La Liga.

Det er to klubber med 81 poeng på toppen, selv om Zinedine Zidanes menn må sies å være favoritter så lenge de har en kamp tilgode.  Zizou er desperat etter ære fordi han vet at hans regjeringstid i Bernabeu kan avhenge av hvordan tittelkonkurransen går.

For Enrique, vil resultatet ikke ha noen betydning for hans fremtid, etter å ha annonsert sin avgang i mars.

Listen over potensielle etterfølgere er lang og blir stadig lengre: Atletic Bilbaos Ernesto Valverde og Sevilla’s Jorge Sampaoli har vært navnene mest knyttet til Blaugrana, mens, Guillem Balagué, Tim Sherwood og Neil Lennon alle med, men litt lenger ned på listen.

Selv med alle de store navnene er den en sterk mulighet for at klubben velger en av deres mer ukjente helter, Juan Carlos Unzué. Han er for tiden Enriques assistent, men han har ledererfaring fra sine dager på Numancia og Racing Santander.

Det ser ut som han ville være et populært valg også. Ifølge UOL Esporte,  har Neymar allerede fortalt de store sjefene at han vil ha ham manager neste år. Som så ofte med Neymar, som nå er 25 år gammel er det pappa som order opp. Budskapet ble overbragt av pappa Neymar.

Argumentene er gode, han kjenner allerede spillerne og kan bidra med kontinuitet.

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.