. (foto: united, twitter)

Solskjær passerte Newcastle-hinderet da presset var som størst. Mot PSG må han klare seg uten big Harry.

Harry Maguire er spilleren du tar med deg i fotballkrigen (når 27-åringen ikke er overtent som mot Danmark), på tirsdag er det garantert et slag på gang mot PSG. Forrige sesong nådde Paris-klubben nesten målet som overgår alt, året før røk de ut etter at jyplingen Solskjær ledet United til fotballunderets store aften i returkampen.

Les: Koeman bekrefter at han går for Barcelona-redningen i januar

Dette betyr at PSG tar imot United stinne av selvtillit etter CL-finalen forrige sesong og en garantert trang til å sette den nå adskillig mer gråhårede Solskjær på plass. Som de gjorde med han 19-åringen fra nord forrige sesong da han prøvde å meditere seg til seier for Dortmund…

Neymar og Mbappé kommer ikke til å få teste farten til Maguire eller engelskmannens susende taklinger. Big Harry må stå over med skade.

Les på Engelske klubber: Pochettino har satt ord på Manchester Uniteds største utfordring

Vi hadde gledet oss til at Solskjær skulle sende Edinson Cavani til debuten mot klubben han så lojalt tjente – før han ble definert som overflødig. PSG-forsvaret og Keyler Navas slippe også å forholde seg til spilleren som kjenner alle triksene til Thomas Tuchel.

-Vi håper at ikke spillerne er ute for lenge. Edinson har bruk for et par dager til på treningsfeltet før vi kan tenke på helgens kamp. Forhåpentligvis er Harry, Eric (Bailly), Mason (Greenwood) tilbake her, men vi er ikke sikre på det, sier Solskjær ifølge Reuters.

United uten Maguire, det er ikke så mange tøffere tester Solskjær får uten kapteinen sin enn mot PSG. Neglebitingen er i gang før kveldens kamp.

Men når Bruno Fernendes trer på seg kapteinbånden, vet vi i det minste at United har lederen som aldri gir seg.

Go United!

Les: Martin Ødegaard-planen satt på vent