(c) foto: Paris Saint-Germain: Neymar

De som husker helt tilbake til i fjor sommer fikk med seg hvor ekstremt viktig det var for Neymar å forlate Barcelona og gjennomføre tidenes dyreste overgang til Paris Saint-Germain.

Barcelona gjorde alt de kunne, inkludert å klage til FIFA og det spanske fotballforbundet, til ingen nytte.  Mundo Deportivo skriver at Neymar har innsett det var en tabbe og ønsker nå mer enn noe annet å reise tilbake til Barcelona.

Les: Neymar ble advart allerede forrige sommer

Aldri mer Paris Saint-Germain

Neymar som for tiden er skadet har mye tid til å sitte på telefonen, tiden skal han ha benyttet til å ringe sine gamle lagkamerater i Barcelona og fortalt hvor mye han savner dem.  – Kontrakten med Paris Saint-Germain går ut i 2020, Neymar ønsker å returnere før det.

«Han har ikke sagt noe til meg. Men dersom det var opp til meg, ville jeg åpnet døren med en gang. Ikke bare på grunn av forholdet jeg har til ham, men på grunn av spillertypen han er. Jeg ville alltid hatt Ney i laget mitt», sa Barcelona midtbanespiller Ivan Rakitic ifølge Marca.

Den spanske avisen ABC har Neymar gitt klar beskjed om at han ikke spiller i drakta til Paris Saint-Germain igjen.

Neymar som er i Brasil for å få behandling har gitt  pappa og agent, Neymar Santos sr beskjed om at han vil selges, NÅ!.

Neymar er som så mange andre fotballstjerner hårsår, han liker ikke hvordan fansen behandler han og Paris Saint-Germain sin andre superstjerne Edinson Cavani har ikke akkurat tatt imot han med åpne armer.

Bakgrunnen for ønsket om nok et klubbskifte skal være delt. Neymar føler PSG-supporterne har behandlet ham dårlig.

– Jeg kommer til en liga uten tradisjoner, og så buer de på meg. Ja, da vil jeg ikke spille et minutt til, påstår ABCs kilder at Neymar har sagt til familie og venner.

Sjekk ut oddsen