På tide å dra tilbake å hjelpe gamleklubben?

Neymar ble hentet til saudiarabisk klubb for rundt 90 millioner euro. I tillegg kommer lønna på i underkant av 2,5 milliarder kroner. Brasilianeren har gjort det han er betalt for de første månedene som «turistambassadør», smilende på videoer som viser den «fantastiske feriedestinasjonen». På gressmatta har det blitt så som så. 386 minutter på kamparenaen, 1 scoring og 3 assists. Så smalt det i kneet.

Neymar dro på seg en stygg kneskade i VM-kvalikkampen mot Uruguay, og ble rullet inn på operasjonsbenken forrige torsdag. Nå er prestisjesigneringen til den saudiarabiske klubben forventet ute til minst siste del av sesongen.

LES: Skjønner ikke det er en ære å tape for Bodø/Glimt

Ifølge saudiarabisk media jobber klubben nå for å av-registrere Neymar fra seriespill. Brasilianeren opptar plassen i kvoten på maks 8 utenlandske spillere, planen er å hente inn en ny superstjerne fra europeisk liga for resten av sesongen.

Dette betyr at selv om Neymar returnerer før sesongslutt, er plassen hans i troppen tatt. Dermed blir det uansett null spilletid for Neymar før 2024/25-sesongen mens han innkasserer sin milliardlønn.

TYSK FOTBALL: Nagelsmann holder Neuer utenfor

Vi ønsker 31-åringen good recovery, ingen vits å tenke på at det skal være speedy.