Idioter! (foto: psg, twitter)

Neymar ser på seg selv som en av verdens beste spillere. På onsdag fikk han bekreftet at han ikke spiller for verdens beste klubb. Selv mener han fire idioter sto i veien for PSGs avansement i Champions League.

Vi syntes litt synd på brasilianeren der han hjelpesløst måtte følge med fra tribunen på den PSG-dominerte kampen. Det vil si, i siste del av andre omgang sto han nede på gressmatta og hoppet opp og ned i takt med PSGs desperate forsøk på å avgjøre det i sin favør.

Så kom den helt spesielle avgjørelsen. VARs ekstra øyne vurderte at United gjorde seg fortjent til straffe for den godt kamuflerte PSG-handsen. Neymar skjulte ikke i etterkant av kampen hva han mente om det avgjørende straffesparket som tippet kampen til sammenlagtseier for United.

https://twitter.com/_SportsPlug/status/1103415764504272897

-Det er en skandale. Det sitter fire personer som vet ingenting om fotball og har ansvaret for å se det i sakte film for VAR. Det er inget straffespark. Hvordan kan det være en hånd på ballen når den treffer ryggen hans, skriver Neymar på Instagram.

Idioter. (foto: neymar, twitter)

Ifølge Sky Sports vurderer UEFA å åpne en sak mot Neymar for denne ytringen. For Neymar blir dette en bagatell. Det store og viktige, er at han har valgt en klubb som igjen ikke viser seg gode nok for det beste selskap.

Les: Solskjærs genistrek som bringer verdens største talenter til United