Klubbdirektør Amanda Staveley og ektemann Mehrdad Ghodoussi (til venstre) med Newcastle United-manager Eddie Howe etter en pressekonferanse på St James' Park

Newcastle skal overraskende ha bestemt seg for å selge sin største stjerne Allan Saint-Maximin – og flere klubber er interessert.

Daily Mail kan avsløre at Newcastle vil selge sin meget gode kantspilleren denne sommeren. De vil akseptere bud på over 50 millioner pund for å finansiere nye signeringer.

Et salg av Saint-Maximin fra St James’ Park har potensial til å skape misnøye hos fansen. Franskmannen har blitt en favoritt hos Newcastle-supportere siden han kom fra Nice i august 2019.

SISTE: Liverpool har identifisert den perfekte Salah-erstatteren

Hans finter og tempo har gjort han til en av Premier Leagues mest underholdende spillere, og er akkurat det Newcastle trenger i en tung periode. Mange forventet at Saint-Maximin skulle utgjøre en viktig del av det nye prosjektet under Eddie Howe. Men det ser ut til at det ikke blir tilfelle. Og det var nok ikke mange som så for seg at Newcastle skulle selge sine beste spillere for å finansiere nye kjøp da de nye eierene fra Saudi-Arabia tok over klubben.

Allan Saint Maximin

90 minutes følger opp påstandene om at klubben vurderer å selge Saint-Maximin. De melder også om at stjernespillerens lønnskrav også kan være en av grunnene til dette.

Hans nåværende kontakt løper til 2026, noe som betyr at Newcastle ikke trenger å starte forhandlinger med det første. Men skulle det bli samtaler om en fornyelse, ville Saint-Maximin ha en betydelig lønnsøkning.

Steven Gerrard og Aston Villa skal være svært interessert i vingen, det samme skal også Wolverhampton være. De ser på Saint-Maximin som en potensiell erstatning for Adama Traore på Molineux.

Frank Lampard og Everton skal også ønske seg franskmannen, men klubben fra Goodison Park har store økonomiske problemer og risikerer å bli saksøkt og miste poeng.