Sorry, Kasper. (foto: newcastle, twitter)

Tiden for de store overraskelsene i Premier League er ikke over før siste runde er spilt. Forrige sesong styrte Brendan Rodgers mot en Champins League-kvalikplass, men ble akterutseilt av United og Chelsea på tampen. Denne sesongen skulle Leicester holde presset helt inn.

På fredag var Newcastle hinderet som skulle passeres for å sikre 3. plassen på tabellen. Med seier skulle Chelsea holdes unna på en armlengdes avstand. Så smalt det på King Power Stadium.

Les: Martin Ødegaard har kommet med råd om Sander Berge

Etter 22 minutter snappet Joe Willock opp en gavepakke fra en Leicester-forsvarer og fintet bort Kasper Schmeichel til 1-0. Newcastle fortsatte presset, og tolv minutter senere headet Paul Dummet hjørnesparket til 2-0.

Vi tipper det gikk ei kule varmt i garderoben til Leicester, men pep talken til Rodgers prellet av på Newcastle-spillerne. Callum Wilson til 3-0, så til 4-0.

Leicester fikk to trøstemål de siste ti minuttene av kampen, men ga garantert ingen trøst. Thomas Tuchel fikk levert invitasjonen til 3. plassen, og West Ham lurer 5 poeng bak Leicester med én kamp færre spilt.

Les på Engelske klubber: Everton og Arsenal er påmeldt racet om Sander Berge

Brendan Rodgers bør ha lært at man aldri skal undervurdere en klubb som kjemper for fotballoverlevelse i Premier League.

Les: Pierre Emile Højbjerg, Isco, David De Gea pluss en United flopp