Eddie Howe, Newcastles nye manager

Eddie Howe og Newcastle mener alvor og skal bruke penger til sommeren.

Newcastle United skal allerede ha fått et bud på 100 millioner euro for Napoli-stjernen Victor Osimhen avvist, skriver Newcastle World.

Football Italia melder at The Magpies har fått et bud avvist i januar på den 24 år gamle nigerianeren som har scoret 25 ganger på 29 kamper for Napoli denne sesongen.

SISTE: City vil tilby Cancelo i bytte mot lynrask ving

Serie A-klubben flyr høyt i toppen av Serie A og er i kvartfinalen i Champions League.

Napoli-president Aurelio De Laurentiis er klar til å tilby spissen en ny kontrakt, sammen med Khvicha Kvaratskhelia, som også tiltrekker seg interesse etter en strålende sesong i Italia.

Victor Osimhen herjer i Napoli

Rapporter tidligere i år antydet at Napoli vil kreve så mye som 150 millioner pund for Osimhen, som har kontrakt med klubben frem til 2025.

SISTE: Bayern München sparker Julian Nagelsmann

Newcastle vil ha penger å bruke denne sommeren, men må passe seg for Financial Fair Play-regelverket, særlig siden de ikke har Champions League-penger som sine nærmeste konkurrenter har.

Etter å ha slått overgangsrekorden sin med Alexander Isak i fjor sommer, vil The Magpies fortsette å investere i troppen sin.

Men hvis Napoli krever så mye som 150 millioner pund for Osimhen, kan Newcastle føle seg begrenset av FFP og forsøke å spre ut pengene på flere signeringer i stedet for bare én.

Blålink: Bookbeat: prøv lydbok gratis i 45 dager