Er ikke trendy nok for London-poshen.

Han er (bokstavlig talt) en av de store gutta. Forrige gang han var i heksegryta Premier League, var da han ble hentet inn som ryddegutt og redningssjef hos Everton i 2017/18-sesongen. Når Newcastle nå saumfarer markedet for passende og ikke minst ledige kandidater, var det naturlig at Big Sam fikk spørsmålet.

Men prosjekt Newcastle med eier Mike Ashley ved spakene hadde alt annet enn appell.

Les: Når United står og banker på døra – da kan du glemme trening

-Jeg følte meg veldig beæret av å bli tatt med i betraktningen. Jeg kom aldri til å prate med Mike Ashley. Agenten min kontaktet meg, jeg tenkte over det og tok en hurtig kikk på situasjonen. Og så takket jeg dem, men sa at dette ikke var noe for meg, sier Allardyce ifølge Talksport.

…Ikke noe for meg.

Les: PSG har gitt opp Neymar – nå står Mbappé for tur

Noe sier oss at behandlingen av Rafael Benitez ikke akkurat har fungert som et fluepapir på kandidater til jobben.

Tikk-takk, tiden går farlig raskt mot sesongstart.