Hjem Fotball Nevøen til Kjetil Rekdal har skrevet under proffkontrakt

Nevøen til Kjetil Rekdal har skrevet under proffkontrakt

mai 9, 2017

Thomas Rekdal har akkurat fylt 16 år og skrev idag under en proffkontrakt med Fredrikstad fotballklubb. Thomas Rekdal, sønn av tidligere tippeligaspiller Sindre Rekdal og nevø til mer kjente Kjetil Rekdal som for tiden er spillerutvikler i Hamar og fotballkommentator. 

Thomas Rekdal spiller fast på landslaget G16 og har lenge vært regnet som et av Norges virkelig store talenter.  På Fredrikstad har han så langt blitt tatt ut til begge samlingene og spilt mye, til og med vært kaptein en kamp. Selv om han er guttespiller så er han i juniortroppen og spiller derfor junior og B-kamper denne sesongen hos oss, forklarer utviklingsansvarlig Magnus Meling.

Magnus Meling sier videre om Thomas: Thomas er en ekstremt dedikert spiller. Sykt opptatt av detaljer i treningsarbeidet. Han er alltid forberedt, ekstremt nøye og gjør alt 100 prosent! En spiller som lever og ånder for fotballen.

(c) Fredrikstad Fotballklubb

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.