Kommer nok til å gjøre Zidane grinete. (foto: united, twitter)

United-supporterne er delvis høyt oppe etter en sterk avslutning på sesongen i Premier League (vi glemmer tre tapte semifinaler). Samtidig lyser det på tabellen at Liverpool har forsprang på 33 poeng, mens byrivalen holdt avstanden med 5 seire. Gary Neville har sagt det før, og sier det igjen.

-Manchester United-troppen, slik den står i dag, er ingen utfordrer til Premier League-tittelen denne sesongen, begynner Neville til Sky Sports.

Les: Daily Mail: Özil kan håve inn 170 millioner kroner i året

Noe må skje, Solskjær.

-Troppen trengte fire-fem forbedringer og trenger ytterligere fire-fem forsterkninger. Jeg har sagt det i ett år, og har til og med beskrevet posisjonene som må forsterkes, fortsetter United-legenden.

Les på Popidol: Brad Pitts nye kjæreste er allerede gift

I disse Messi-, Jadon Sancho- og Donny van de Beek-tider lar vi Neville minne oss på oppskriften for United.

-De må signere en midtstopper av verdensklasse. For meg også en midtbanespiller til. Jeg tror også en høyreving og senterforward. De må også se på venstreback-posisjonen med Luke Shaws mange skader og faktum at han har vært inn og ut på laget de siste to, tre årene, avslutter Neville.

Da blir det spennende å se om United lytter til sin Neville. Vi er stygt redd for at han får rett, etter å ha sett hva også Lampard har snekret sammen i løpet av sommeren.

United bør ikke starte sesongen mot Crystal Palace med Donny van de Beek som eneste tilskudd. Det kan bli kostbart.

Les: Bayern forventer bud på Thiago – fra to høyaktuelle klubber