Hold igjen kruttet, gutter. Særlig, Neville. (foto: liverpool, twitter)

Ja, du leste riktig. Den tidligere Manchester United-stjerna håper på vegne av hele Liverpool at de forsvinner ut fra Champions League.

Denne uttalelsen har garantert satt i gang emosjonene i Liverpool, men ekspertkommentator Gary Neville skal få mulighet til å forklare seg.

-Jeg sier til Liverpool: Tap mot Bayern München! Dette høres ut som galskap. Selvfølgelig spiller du aldri for å tape en kamp, men det hadde vært til Liverpools fordel. Kampen i Premier League med City står fortsatt i 50-50, og tap mot Bayern kunne gi muligheten til alle spillerne å være utvilte og energiske. City har noen FA Cup kamper også, så da kunne Liverpool være sterke nok til å vinne liga-kamper og gå i tet med fem-seks poeng. Dette tar ikke City igjen de siste ukene, forklarer Neville gjennom Sky Sports.

Burde vite at følelser trumfer rasjonalitet.

Les: Ønsker å kjøpe Martin Ødegaard for nesten 200 millioner

Interessant resonnement, men vi tenker Jürgen Klopp og Liverpool takker ja til mulighetene som kommer – selv om dette vil kunne gi klubben nok et nederlag i hjemlig liga. De er tross alt regjerende Champions League-finalister.

Bist du verrückt, Mann? (foto: liverpool, twitter)

Det forplikter.

Les: Denne overgangen skal Manchester United garantert lykkes med