Enten nr. 1 eller ut. (foto: united, twitter)

Keeperen har vært et stort og sårt tema hos United forrige sesong. Tredjeplass i Premier League og tre tapte semifinaler taler om dyktige sisteskanser, men som har til gode å gi United en Schmeichel-effekt. Solskjær uttaler til det kjedsommelige at de har verdens beste keeper i David de Gea, Dean Henderson er hentet tilbake fra utlån for å pese spanjolen – og Gary Neville syntes det hele kan bli ei tynn suppe.

-Tanken om at Dean Henderson vl komme inn og bare erstatte David de Gea som førstekeeper med en gang, det vil ikke skje. Jeg kan garantere at det ikke vil skje, begynner Neville til Sky Sports.

Les: Mistenker Thiago har avtale både med Liverpool og United

Som varsler trøbbel med ordningen.

-Jeg tror dette har problem skrevet over seg. Det ene stedet på banen der du trenger stabilitet og kontinuitet er hos keeperen. Du trenger å vite hvem som er din nr. 1. Det kan du ikke where you´re flip-flopping. Det fungerer overhode ikke. Jeg har aldri sett dette fungere i en klubb på internasjonalt nivå at det skal bestemmes mellom to keepere, fortsetter Neville.

Les på Spansk fotball: Juventus trenger en Luis Suarez brennkvikt

Blir ikke de Gea bedre av å bli pustet i nakken?

-Du må fikse din nr. 1, stå ved ham. Selv hvis det er tabber, så blir du ved ham. Den dagen du tar ut De Gea fra laget og putter Hendersen inn, da kan du like godt glemme De Gea.

Der fikk vi noe å tenke på, Neville.

Les: Utålmodige United sikter seg inn mot Ivan Perisic